İŞTE GELDİM BURDAYIM :)

Aylarca sadece aramızda yaşananları artık dünya ile paylaşma zamanı geldi bebeğim... Çaresizce ağlamana dayanamıyorum ama doğa kanunu dedikleri bu olsa gerek birde şöyle düşün karanlıktan aydınlığa çıkış :))) Başarılı bir operasyonla geldin artık aramıza doktor amcan çok geniş omuzlu olduğunu, seni alırken biraz sırtı ağrıdığını söyledi milli yüzücü olursun belki ne dersin;)


Saat tam 09.29 10 Aralık 2010 işte artık bizimle birliktesin yeni bir hayata giriş yaptık babanla artık üç kişiyiz bundan sonra biz dolu dolu bir biz oldu. Dünya şimdi üçümüz etrafında dönecek bebeğim.Eğlenceye hoşgeldin ;)

Biraz gözyaşı döktük tabi ama sevinçten .Kolay değil tabiki 9 ay hayalini kurduğun hayat arkadaşımızla tanışıyoruz. Çok tatlısın çooooook...



Huzuru hemen keşfettin artık orayı seninle paylaşacağız minik bey :)) Seninle herşeyi paylaşırız hatta hepsi senin olabilir.



Hayat bu işte "eğlence" hayat çok komik bizim için sende öyle öğreneceksin tatlişkom çok basit sadece kahkahalarla hayata gülüyorsun :)))))
















Hiç yorum yok: