URAS BEY AKÇAY GEZİNTİSİNDE


   11 Haziran 2011 Akçaya Dayının ,Yengenin veasya ablanın yanına gittik deniz otobüsü yolculuğun fenba sayılmazdı uykuya dalma çığlıkları dışında gayet keyifliydi birde son anlarda arabadaki bunalmaların :)) Olsun herşeye rağmen çok keyifli bir bebeksin rarlım.
 Önce    dayının şantiyesine gittik temiz hava bol güneş   ne fis kahvaltı  pek bi keyifliydi  dayıunın aldığı hediyeleri gördüğündeki çıldırmanı anlatamam kameraya çektim zaten mutlaka izleriz .                                                                   





 Ekmek en baş menün deli zevk alıyorsun . aman yarabbi surat ,eller ,kollar,kulaklar ,saçlar yerler gökler ekmek oluıyor olsun senin aldığın zevki izlemek bambaşka.






 Tabiki asya ablan ve sen :)) uyumunuz harika öyle güzel anlaşıyorsunuzki anlatamam ne oyunlar, ne cilveler ikinizide ısırmamak elde değil.
 Dayınla oynamakda en zevkli anlarından biri kanın kaynıyor yani bu sevgi anlatılmaz yaşanır ben nasıl fütursuzca asyayı seviyorsam onlarda seni aynı şekilde . Akçay sana bayaaa yaradı temiz hava,çimenler ,kuşlar, kediler dünyana ayrı bir renk kattı. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyoruz.

 Asya ablan sana birşeyler yedirmeye bayılıyor eee sende zevkle yiyince doyum olmuyor tabii. Bu anları ölümsüzleştirmeye bayılıyorum çok güzel bir kare herkesin yüz ifadesinden mutluluk akıyor daha güzel günlerimizi sabırsızlıkla bekliyorum.
  Asya ablan öyle tatlı öyle candanki ve seni okadar seviyorki çok şanslısın bebeğim böyle bir ablan olduğu için ...


Hiç yorum yok: