DAYILARIMIZ SABAH KAHVALTISINDA

 Ömer dayın ve Murat dayın benim üniversiteden kazandığım en değerli hediyeler. Çok güzel günler geçirdik ve bu güzel günlerin hatrına bu gün hala sımsıkı dostluğumuz devam ediyor. Bu pazar kahvaltıya geldiler  murat dayın araba almış ömer dayınla ferhunde yengende sana kardeşini getirdiler.Henüz göremiyorsun ama çok tatlı bir erkek kardeş geliyor :)))))

Murat dayın hala bekar çok sevgi dolu çok temiz kalpli ama bir türlü bulamadı gönlünün sultanını hepbir çalışıyoruz lakin olmuyor olmuyor kısmet diye birşey diyorlar buna öğrenirsin büyüyünce her lafın başı bu bence murat dayın yürekten istemiyor ve uygun vakti hep kaçırıyor . 
 Babanın sevgi dolu bakışlarından biri sana hergün her saniye böyle bakıyor birde bana tabiki:)) sabahın köründe uyanıp yataktya babanı gıdıklayarak uyandırıyorsun öyle güzel sabahlar oluyorki bütün gün keyifli geçiyor. Yanağını yanağımıza dayayıp üzerimizde uyuyorsun yada arkadan boynumuza kafanı sıkıştırıyorsun . Minik ellerinle önce saçlarımı tel tel seviyorsun sonuç çekmeyle tamamlansada başta çok zevk alıyoruz beraber .
Ve uyku saati .... aslında kendin döne döne yastığında uyumaya bayılıyorsun ama bir yerdeysek yada başka birileri gelmişse uyumak ne kelime .Salla allah salla 10 kg olmuşsun kol kaslarımızı inanılmaz geliştirdi:)) Kendini sallatmaya bayılıyorsun tabiki kim bayılmaz çok hoşuna gitmişse el çırpıyorsun :)) uyuma numarası yapıyoruz uykuya dalman için ancak öyle kafanı sağa yatırıp uykuya dalıyorsun .Eğer ninni söylem iyorsakda eeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee diyerek kızıyorsun bize:))))) çok tatlısın çooookkk. 

Hiç yorum yok: